verkligheten drar igång!

Tisdag är det idag och jag sitter ute på altanen med Frans i bärsjalen och försöker dricka en kopp kaffe. Det är så himla fint väder men vi har varit inne hela dagen. Frans började "dagen" klockan 4 typ, då körde magen ihop sig på honom och han var gnällig och obekväm fram till halv 9- tiden när jag gav upp att försöka få honom att somna och sova mer än 5 minuter. Fram till nu har han varit fastklistrad på mig och när han väl somnat (på mig) och jag lägger ner honom går det några minuter innan han börjar gnälla och om jag inte tar upp honom blir han galen. Så idag är det tydligen bara jag som gäller. Mysigt, men väldigt opraktiskt. Jag skulle åkt till Amanda och Elin i Jönköping idag men eftersom Frans vägrar vara "själv" idag får jag stanna hemma. Att sitta i en bil själv med honom med detta humöret i sammanlagt i två timmar känns lite som ett suicidmission liksom, så det får bli en annan dag.

För övrigt har småbarnslivet deluxe dragit igång på riktigt nu. Fidde började jobba igår så nu är jag ensam på dagarna framöver. Det är sån skillnad på att vara två, är så smidigt att kunna turas om att ansvara för Frans, så kan den andra tvätta, äta, duscha, städa eller vad man nu ska göra utan att ständigt behöva avbryta det man gör. Jag fattade inte vad folk menade med att man inte kommer hinna sånt där, haha vad dum jag var. Finns liksom inte på kartan att ta en lång dusch eller typ städa ordentligt, laga mat eller något sånt om inte Fidde är hemma. Kanske vänjer mig, men just nu ät det inte lätt haha..

Vi skulle ju förresten åkt iväg helgen som var, men vi fick avboka. När vi åkte till västkusten blev det inget bra allt för Frans efter lång bilresa. Tog typ 4 dagar för honom att ställa om och nätterna efteråt var inte alls bra, så vi får skjuta upp våra planerade trasor till nästa år. I helgen var vi istället och spelade minigolf och fikade i korsberga. Mysigt det med. Så sjukt varmt bara och det är inte lätt att vara bebis i denna värme :( men sommaren går ju snabbt över, så får ”stå ut”. Jag kan inte heller njuta av värmen eftersom jag inte bör bada efter förlossningen och dessutom har jag ju haft mjölkstockning så jag har liksom fått stå på torra land och svettas haha. Jobbigt också eftersom det inte är så smidigt att åka till stranden med en bebis som bara är några veckor... men nästa sommar blir det nog lite annat! :)Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229