Två saker jag inte kan vara utan!

Innehåller affiliate-länkar

Heej!

Har en så bra känsla i kroppen just! Troligtvis för att jag är ledig imorgon hihi. Tidigare idag fick jag hem ett paket med två av mina favoriter. Nämligen Fudge silvershampo och ett serum från Lanza. Serumet är helt fantastisk bra och jag har använt det för flera år sedan men slutade med det av någon anledning. Troligtvis för att det är ganska "dyrt" (iallafall om man är student haha). Men i vilket fall vill jag verkligen rekommendera serumet då det är fruktansvärt bra, luktar jättegott och gör håret superlent. Silverschampot är också extremt bra men som vilket silvershampo som helst torkat det ut håret och jag skulle rekommendera att ha en bra inpackning (eller Fudge egna silverbalsam som jag dock aldrig använt själv men läst mycket bra recensioner om).

Bilden till vänster är mitt hår som jag absolut inte gjort någonting med. Ska tillägga att jag INTE har ändrat färgen på bilderna, enbart skärpa och klarhet! Den högra bilden är efter jag har använt Fudge silvershampo efter endast 1 gång! Jag hade i det i ca 10 min trots att det står på förpackningen att schampot ska vara i håret några minuter. MEN jag skulle inte uppmuntra er mer platinablont hår att ha i det för länge då håret kan börja skifta i lila!

På vänstra bilden är håret innan jag haft i varken silverschampo eller serum. Den högra bilden är med enbart 2-3 droppar serum i håret. Även att man kanske inte ser superväl på bild vilket underverk serumet gör så känns det SÅ bra, kan knappt sluta ta i håret för att det är så lent haha.

Så för att sammanfatta. Jag rekommenderar varmt de här produkterna. De gör verkligen underverk! Jag skulle säga att det är särskilt bra för frissigt och "fluffigt" hår då det "tonar ner" själva frisset men tynger ändå inte ner håret eller gör det fett.

För att köpa produkterna kan ni trycka på respektive produkt på någon av bilderna nedanför!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229