Tiden bara segar sig fram

Hej på er!

Jag gör för tillfället absolut ingenting. Länge sedan jag var så här uttråkad haha... Dagarna verkligen segar sig fram och det liksom kliar i hela mig av rastlöshet. Förra veckan fixade jag och Fidde en massa utomhus, när det var sådär fint väder och då gick tiden lite fortare. Nu, den här veckan, har jag inte gjort någonting och det är sååå tråkigt. Vi har liksom rensat förråden, satt nytt staket, jag har ordnat "skötplatsen" i tvättstugan, satt upp hyllor och grejat, jag packade BB-väskan för typ en månad sedan, vi har köpt precis allt och lite till vi behöver till bebis och nu har jag ingenting kvar att underhålla mig med haha. Tar tacksamt emot tips på vad jag kan hitta på om dagarna! Det som är typiskt är ju dock att jag är rastlös och uttråkad, men min kropp orkar inte så mycket. Blir liksom fysiskt trött i kroppen men huvudet är ju helt dött. Jag är van vid att trötta ut mig mentalt ganska mycket, vilket jag definitivt inte gör när jag inte jobbar. Så, lite dubbel i att jag gick hem "så tidigt" från jobbet. Skönt att vila och ta det lugnt, men sjukt tråkigt. Jaja, så är det. De senaste dagarna har jag typ bakat paj, fikat och testat en ny brun utan sol (se nedan). Mer fartfyllt än så blir det inte haha... (pajen var dock väldigt god, rabarberpaj med knäck-täcke)

Idag sov jag till kvart i elva (!!) och bara där började ju dagen dåligt haha. Jag gillar morgonen, tigit äta frukost, dricka kaffe till nyhetsmorgon och bara ha en skön morgon. Så är inget fan av att sova bort hela förmiddagen, ger mig liksom ingen bra start på dagen. Men igår hämtade jag Fidde i Jönköping ganska sent, så jag somnade väl runt 1-tiden kanske, så är väl inte jättekonstigt att jag sov lite längre. Nu på dagen har Fiddes kompisar varit här och ätit lunch och nu är Fidde iväg så jag är ensam hemma. Till viss del skönt, men också tråkigt haha. Som sagt - ge mig gärna tips på vad jag kan hitta på såhär i väntans tider. Ikväll kommer jag nog inte göra så mycket. Funderar på att typ omorganisera min garderob, men det är också lite jobbigt så det kanske inte blir av haha... jaja, nu ska jag fortsätta titta på min franska svin-icke-intressant dokumentär om olösta mysterier och äta lite godis.

Ha en trevligt kväll allihopa!

Jag testade Ida Wargs brun utan sol och den var faktiskt väldigt bra. Som ni ser här ovan är "före" till vänster och till "höger" är dagen efter. Upplever att den sitter kvar efter man duschat, vilken min förra typ inte gjorde. Man blev jättebrun när man smörjde sig men så fort det kom vatten på försvann allt liksom, värdelös. Ida Wargs syntes dock inte när man smörjer på den, vilket var lite problematiskt då man inte ser om man missat någonstans, men i övrigt var den bra tycker jag.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229