svar på kommentarer!

Hej hej. Nice blogg ! Fixat en ny blogg, så undrar om du kan skriva in några tips på vad man kan blogga om:)
Jadu, tack ;)jag har alltid bloggtorka och sämst fantasi. men man får väl typ bestämma sig för om man ska blogga om sig själv, sin vardag osv eller om kläder smink och sånt. använd alltid bilder! det är mycket roligare än text ;)


Ååh vart är peplum toppen ifrån? Super fin :)
- den är från bikbok! :)

Hahaha, dum eller? Finns en butik i Jönköping som byter ut skärmen för 700 och då får du till&med bestämma färg! Googla runt också så finns det för 500, herregud
- haha nej. jag är ingen dum efterbliven människa som inte kommer på tanken att googla det. vilket jag har gjort, och jag känner inte för att skicka iväg min iphone till något random ställe och inte få tillbaka den. dessutom behöver jag byta ut HELA min mobil, vilket man bara kan göra på telenor. 

 

Hej! :) Gillar verkligen din blogg. har just nu inga idéer till frukost. Men jag tycker att det där du hade i glaset på bilden med kiwi i och någon müsli ser väldigt gott ut! jag undrar om du skulle vilja lägga upp ett inlägg med vad det är för fil/yoghut och vilken müsli och så? skulle verkligen uppskattas:)
- tack så mycket gullee! :) just nu har jag inte det heller, haha... har liksom kommit ifrån min nyttighetstid med träning osv. men innan åt jag massor. t ex gröt, toughurt 0,1% fett + müsli med linfrö, 2 stekta/kokta ägg :) iallafall, i glaset har jag vaniljyoughurt 0,1% fett (finns i typ alla mataffärer), kiwi, müsli + lite kanel längst upp :) annars tycker jag att omellett (2 ägg + liiite mjölk) är jättegott, speciellt med bacon till ! eller kanske hemmagjorda scones ? googla lite frukostar annars, så kommer du säkert få massa ideér :) '

vad är det för något? är det en app? :)
ja, det är runkeeper :) är typ bästa appen jag har, efter weightplan ;)
<

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229