Sista jobbdagen!

Godmorgon!
Har varit på jobbet i ungefär en timme och börjar redan bli rastlös. Jobbar till 14.45 så är inte så lång dag, brukar gå fort. Är lite tråkigt att det ärendelista väder för då är vi bara inne hela dagen menmen, hittar nog på något ändå ;)

Har som vanligt stressproblem med hur jag ska lägga upp min eftermiddag. Ikväll åker vi ju ner till Malmö för att tidigt imorgon bitti flyga till Turkiet! 😄 har fortfarande saker kvar att packa och fixa. Får panik av att inte ha stenkoll på vart alla grejer är! Har delat upp min och fiddes packning lite eftersom jag alltid packar sååå mycket grejer så nu är jag helt förvirrad och vet inte vart jag lagt saker. Tänker också hela tiden att jag ska glömma något , typ biljetterna eller att vi bokat tåget till Köpenhamn på fel dag eller något trots att jag dubbelkollar flera gånger och det stämmer varje gång 😂

Förutom att packa måste jag duscha, laga mat, handla lite småsaker, fixa med den sista tvätten och hinna träffa mamma efter hon slutat jobba! Känns som det är så mycket mer än vad det är. Om jag känner mig själv rätt så kommer jag ändå vara klar vid typ 4- 5 tiden och då är det två timmar kvar tills vi åker haha.. Aja, nu ska jag och mina nerver gå och göra lite nytta!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229