Men sluta baraa

En sak jag kan störa mig på sjukt mycket. Det är folk som gör privata instagram och Facebook sidor. Eller typ "official Johanna Hadarson" man ba va? Är du känd eller vadå? Official sidor är ju liksom till för att folk ska veta att det är den riktiga Taylor lautner och så. en liten 13 åring från en stad som inte ens finns på kartan behöver inte ett jävla official konto, eller något privat konto.

Det är ok om många vet vem man är och råkar bete kenza zouiten typ. annars tycker jag tycker det är pinsamt. Privata konton är till för sånna som har typ stalkers och official konton är till för sånna som blir fakade osv. för annars blir det pinsamt. Som om man ba ALLA VET VEM JAG OCH JAG FÅR SÅ MÅNGA FÖRFRÅGNINGAR PÅ FACEBOOK SÅ JAG MÅSTE HA ETT PRIVAT KONTO. Nej. Okej?

Vad ska man göra med er liksom

Gillar

Kommentarer

rosachica
rosachica,
Hej :) Tänkte bara tipsa om min blogg där jag lägger upp mycket tips om träning samt massa nyttiga och enkla recept. Är du som mig som älskar sötsaker men vill ha nyttiga men sjukt goda alternativ?! Kolla då in i min blogg! Är dessutom ambassadör för celsius och brinner för träning!
nouw.com/rosachica
IP: 82.99.3.229