Maria Lang - test!

​Jag har ju fått för mig att jag absolut inte kan använda 'vanligt' schampoo och balsam längre utan vill bara använda utan sulfater, parabener och allt vad det nu är i vanliga, billigare produkter! Jag har alltid varit himla skeptisk mot dyrare frisörprodukter just för att jag har aldrig trott på att dom skulle vara bättre - men det är dom verkligen. Jag märker sååå stor skillnad!

Hittills har jag testat på macadamiaoil, moroccanoil och nu för några dagar sen köpte jag Maria Nilas Structure repair som jag hunnit använda ungefär 3 gånger. Jag har om jag ska vara ärlig, lite svårt att säga vilken av dem som jag tycker är bäst. Men Macadamia är nog sämst av de tre trots att det inte alls är dåligt! men schampot ger absolut ingen 'renkänsla' utan håret känns i stort sätt smutsigt och tungt efter man har använt det. Moroccanoil har jag inte så mycket att säga om, det är väldigt bra! Maria nila har jag ju som sagt bara testat några få gånger men hittios tycker jag att det är superbra! Sitter just nu med inpackningen i håret faktiskt ;) 

Det enda negativa med produkterna är ju egentligen bara att de är ganska dyra - MEN samtidigt räcker de längre. så i längden blir det ju ungefär lika dyrt som att gå och köpa produkter på ica var och varannan vecka! Macadamia hade jag hur länge som helst, tror flaskorna räckte i nästan 3 månader och de var på 300ml och inpackningen på 100ml! 

så, ja det återstår att se vad jag tycker om Maria Nila när jag använt det ett tag! Jag tror dock att jag märker skillnad på mitt hår dels för att jag plattar håret max 1 gång i veckan, om ens det och jag har inte färgat det på 7 (!!) månader så jag har en himla fin utväxt på 7cm.. haha den syns dock knappt mer än att den är lite gråare än min röd/bruna? hårfärg jag har just nu i resten av längderna i håret°


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229