Let's try this - 20% rabatt på Xlash!

Innehåller affiliate-länkar

Godmorgon!
Älskar att det är december = rabatter överallt! Och jag är faktiskt sjukt bra på att leta upp dom, för ofta visar inte sidorna själva sina rabattkoder utan de finns på andra sidor som man får leta efter och självklart lyckas jag alltid hitta dom ;) samtidigt fastnar många i att beställa från första bästa sidan de hittar men går man in på till exempel pricerunner listas de mest populära (och billigaste) sidorna där produkten säljs och man kan då hitta den billigaste, är men då ännu snålare kan man försöka hitta rabattkod till den sidan man precis hittade och därav försöka få det ÄNNU billigare! Dock finns det ju självklart inte alltid rabatter, men oftare än man tror! 

Satt som jag alltid gör på morgonen när jag jobbar och kikade på saker jag vill köpa och hamnade på xbeauty.se där jag hittad xlash. Har bara hört bra saker om denna produkt där bl a många bloggare har lyft fram den. Såå på grund av detta passade jag ju såklart på att klicka hem Xlash till mig själv. Har på senaste tiden börjat tycka att mina fransar bara försvinner och blir korta, och har bara hört bra om den här produkten. Så hoppas på bra resultat! 


Såååå.... Tänkte dela med mig av min 20% rabattkod på xbeaty.se där det nu till och med är en kampanj på just xlash serien! Det är bland annat 26% på ögonfransserumet med ordinarie pris på 499kr! Tillsammans med min rabatt får du xlash för bara 295kr! (Dessutom har de just nu gratis frakt) SÅ PASSA PÅ mina vänner :D Tryck på någon av bilderna och använd er av rabattkoden "X20"


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229