Gårdageeen

Haha vart ska jag börja
Igår var ju tanken att gå ut på kvällen för att resten av världen gör det. Så vi drog till Nässjö av alla ställen och gick ut där. Kvällen blev skitrolig men har tyvärr inte överdrivet många minnen kvar haha herregud. Ber om ursäkt till alla stackare jag pratade med igår, har ingen aning om vad jag sagt till någon :-) :-)

Det var iallafall kul! Jag kom hem vid typ, eller jag vet inte när jag kom hem faktiskt men tror runt typ halv 3 kanske? Hade 0 tidsuppfattning igår haha, hade inte koll på någonting. Så pinsam är jag. När vi gick från hotellet skulle vi köpa typ kebab eller nåt så jag går in där och ser att becka står längst fram i kön så jag går RAKT FÖRBI alla i kön och beställer? Haha schysst. Blev väl hatat av ca alla där inne då :)

Yes yes, idag mår jag piss vilket får mig att aldrig mer dricka alkohol någonsin igen i mitt liv. Håller väl till nyår typ... Ikväll ska jag ligga i soffan HELA kvällen och dö och kolla på film. Imorgon ska jag jobba så är rätt skönt att vara hemma! Japp, det var det! Får se när jag skriver igen :)

Juste! Jag firade ju även jul igår med mammas sida av släkten! Himla mysigt som vanligt, bra julklappar och allt :) har börjat tycka det är roligare att ge bort saker till andra istället för att få, är så roligt om man är nöjd med något man ska ge och får se reaktionen :D

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229