Funderar på en bloggpaus?

Helluuu
Ja, nu efter 3 års konstant bloggande skulle det vara skönt med en paus.. Jag har så tråkigt liv så det finns typ inget att skriva om. Jag vill liksom ha en stor blogg som många känner till så att folk vet vem jag är. Men det lyckas inte så bra så jag tappar motivationen lite.

Iallafall, jag vill blogga, det är roligt och det är en stor del av mitt liv. Det är liksom ett 24/7 "jobb" eller alltså, jag tänker på det hel tiden. - vad ska jag skriva idag? Jag har för lite statistik, jag måste provocera för att öka osv. Asså det är tidskrävande. + att folk stör sig på att jag spammar sönder Facebook med länkar osv. men det måste jag, och jag vill ha mycket vänner på Facebook just för att folk ska gå in. Men den är det jobbigt att ha en kaosfacebook med tusentals (ja tusentals, bokstavligt) människor som facebookar hela tiden och Aah

MEEEEN! Sen är det ASKUL, verkligen skitkul när folk faktiskt känner igen mig. Haha idag på A6 var det 2 tjejer (som jag inte märkte) men som mamma sa att dom stog bakom mig i kön och pekade och sa typ"men det är Johanna" osv, och sen sa mamma att dom följde efter mig? Men nä jag vet inte. Och så var det några killar(enligt mamma igen, men hon brukar överdriva) som stannade utanför en affär och typ tittade och sa "men Aah det är Johanna, hon som bloggar" typ . Haha asså vet inte om jag tror på mamma, men IALLAFALL är det det son är roligt med att blogga!

Så, om jag ska fortsätta behöver jag lite kritik, vad är bra, dåligt? Osv VAD FAN SKA JAG SKRIVA OM LIKSOM? Träning , sure. Men jag är helt lost när det handlar om träning, jag kan inget liksom. Inte så att jag kan "lära" andra. Det blir bara pinsamt om jag ska låtsas vara asbra på träning, mat osv. Och kläder, mode och sånt är inte min grej att skriva om. Jag är typ universums mest ekonomiska rea-shoppade som existerar... Så nä , inte intressant för andra att läsa. Smink? Nej, pallar inte dra mig tillbaka till min fjortissminkperiod vilket är det ända jag kan om smink. Mitt liv? Nä för mitt liv suger och är fett ointressant. Typ "tjaaaa bloggen, gick på stan idag. Lindex, sen va jag klar" (Lindex, vila och veromoda är enda affärerna i Eksjö). 

Så om ni tycker at det är värt att jag fortsätter blogga, jag gör det liksom delvis för att folk ska ha något att göra SÅÅ HJÄLP MIG !

Gillar

Kommentarer

ekelundfelicia
ekelundfelicia,
http://www.nattstad.se/ekelundfelicia † NYTT PROJEKT I BLOGGEN † DOM TVÅ FÖRSTA SOM GISSAR RÄTT FÅR EN LÄNKNING I PREMIÄR INLÄGGET TILL NYA IDÉEN
nouw.com/ekelundfelicia
nelliekarlsson
nelliekarlsson,
du kan ju alltid blogga om typ kläder, outfit, mat, träning osv :)
nouw.com/nelliekarlsson
IP: 82.99.3.229