en sådan här update har då aldrig skett tidigare

HEJ kompisar!

Ja, haha... hur ska man börja detta här? Jag brukar ju titt som tätt hitta tillbaka till bloggen och kanske gör jag det även nu! Brukar ju köra på en liten update om vad som hänt den senaste tiden och jag kikade på senaste inlägget som jag gjorde i september 2018 (!!). Det har ju hänt en HEL DEL sedan dess måste jag ju säga! (ja, jag överdriver kanske lite)

yes, under hösten där någon gång började c-uppsatsskrivandet vilket var ett rent helvete. Do not recommend! haha skämt och sido, det gick bra i slutändan men vilken sjukt jobbig och trälig period! Har nog inte lagt ner så mycket tid på någonting i hela mitt liv tidigare. Kanske var lite korkat av mig att tro att högskolestudier och jobb på halvtid skulle gå ihop sig utan några motgångar alls. Så fel man hade :) MEN nu är det klart och jag överlevde! Efter en himla intensiv period med skola tog jag en liten paus och åkte till Thailand i tre veckor med fidde och delar av hans släkt. Fantastiskt!

När jag kom hem var det vår, vilket alltid är en bättre period för mig. Våren rullade på ganska bra. Jag jobbade mycket och försökte plugga samtidigt. Jag hade nästan allt på "distans" så det löste sig ganska bra ändå. Tillsluuuuut kom äntligen juni och EXAMEN! Efter 3.5 år med plugg! Tiden har bara sprungit iväg och det är ju ganska sjukt att jag hunnit jobba över 1 år som färdigbakad socionom (nu ska jag ju vara ledig ett bra tag dock, hehe läs vidare....). Jag tittade på min instagram där jag la upp i december 2015 att jag skulle börja plugga. Fattar ni!? 2015 haha det är ju sååå länge sedan känns det som... Men i vilket fall känns det fantastiskt att ha en högskoleexamen i bagaget innan man fyllde 23 :) I övrigt har det hänt lite allt möjligt. Jag har varit på bröllop, möhippa, vi har bytt fasad+målat om huset, bytt fönster, bytt ut majoriteten av all möbler hemma, åkt till skåne , tränade massor... ja lite allt möjligt :)

Ja, vad hände efter examen då? Under sommaren och hösten hände inte så himla mycket vad jag kan minnas, jag jobbade och i övrigt bara rullade veckorna på. MEN NU TILL DEN STORA NYHETEN! I november fick jag nämligen reda på att jag var gravid! haha det är ju så HIMLA SJUKT SÅ NI FÖRSTÅR INTE. Nu har snart 9 månader gått och om bara ca 3-4 veckor har jag och Fidde en liten bebis! Herregud, förstår det knappt när jag skriver det. Känns helt fantastiskt och så roligt! Jag tänkte nog göra ett eget inlägg om detta, finns så himla mycket att säga så det är kanske enklare! :)

Som ni kanske förstår har mina senaste månader varit lite annorlunda. Nyår, Fidde fyllde 25, midsommar osv. En extrem tråkig grej som hänt är också är min älskade lilla Tekila blev sjuk i cancer under våren och fick somna in för några veckor sedan :( Så fruktansvärt hemskt och tråkigt och det är så sjukt tomt här utan henne. Jag tror alla djurägare känner igen sig, man ser henne överallt, hör henne och "letar" omedvetet efter henne titt som tätt. Fy sjutton. Men tyvärr vet man ju om att den dagen en dag kommer när man skaffar djur, dock blir det ju inte enklare för det!

Det här blev ju ett jättelångt inlägg! Jag tänkte knåpa ihop något mer kul under dagen. Jag tänker att jag kommer ha lite mer tid att blogga nu när jag ska vara hemma (haha kommer nog ångra att jag ens nämnt ordet tid...). Men jag kan ju inbilla mig det iallafall :) Tänker att jag kanske kan slänga ihop något inlägg i veckan iallafall. Innehållet på bloggen kommer nog ändras en del, jag lär ju ha fokus på lite annat framöver i jämförelse med vad jag gjorde för 1-2 år sedan! Men så är det! Nu ska jag ta och fräscha till mig lite och sedan dra mig till min kära mamma!

(Tänkte bara tillägga att samtliga av mina nästan 10.000 bilder på min macbook har försvunnit, så därför har jag knappt några bilder från senaste åren. Om någon smart själ vet vad som kan vara för fel på min dumma dator och hur man kan få tillbaka gamla bilder, hör av er!)

Gillar

Kommentarer

malinlinneaa
malinlinneaa,
Kul att du är tillbaka! 🌸 Grattis till din examen och graviditeten, så mysigt!! 🥰
nouw.com/malinlinneaa
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229