Header


Jag kör på med mina 20 dagar, men förstår inte riktigt hur jag bara kan vara på dag 13 !? Haha det känns som att det ända jag gör att skriver de här dagarna.. Men ja, jag fortsätter väl, nu är det ju dessutom bara en vecka kvar och idag handlar det om något jag längtar efter och det är....

- Att gå klart skolan och ta examen

Det är jätteroligt att gå i skolan, från och till. Men herreguuud vad härligt det ska bli att äntligen ta examen nästa år. Jag längtar något fruktansvärt att få börja tjäna pengar, vara helt ledig när man går hem från jobbet, slippa plugga och få ordentlig rutin på livet. Det känns som att så mycket positivt kommer med att gå klart skolan, dock tycker jag faktiskt att det är roligt samtidigt som att det är sjukt jobbigt. Dessutom är jag verkligen en rutin-människa och att gå i skolan är allt annat än rutin för mig. jag jobbar ena dagen, går halvdag i skolan andra dagen, pluggar hemifrån tredje dagen och jobbar fjärde för att gå i skolan femte dagen. Jag vill ha samma sak varje dag, jobba 8-17 och sen är man ledig. Fantastiskt ska det bli, längtaaaar.

Haha sorry för opassande bild, men jag såg glad ut så jag tyckte det var bra ändå. För övrig vetskap är de från igår när jag åt glass och ledve life.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Instagram @johannantoniaa