Då var det dags igen!

Hej på er kära människor!
Nu är det dags igen känner jag. Det var jättelänge sen jag skrev sen sist och som vanligt hamnar jag i perioder där jag tycker det är jättekul med bloggen och perioder när jag inte har lust att engagera mig i att blogga. MEN nu tycker jag att det är en SJUKT BRA period att blogga för att:

1. Som ni kanske sett har jag köpt ett hus som jag flyttar till på måndag, så kan det bli en mer passande tid att blogga? ;)
2. Jag har börjat träna (för 1000e gången) men jag har faktiskt lyckats hålla i både träning och kost i två månader nu och har ingen plan på att sluta :D
3. Jag ÄLSKAR våren och är alltid på bra humör denna tiden på året och då kan jag passa på att lägga lite energi på bloggen!

Men ni som känner mig vet att det troligtvis bara håller i någon vecka, max! Haha men jag ska försöka. Nu har jag ju faktiskt lite roliga saker att skriva om. Det är inte så roligt att skriva när man absolut inte gör någonting om dagarna och inte så roligt att läsa heller för den delen... men jag ger detta ett försök och ser hur det går! :D

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229