bloggar jag läser!

Har fått några frågor om jag kan berätta vilka bloggar jag läser, och vilken jag tycker är roligast , varför osv, och det är ju inte så svårt haha. läser iof inte så jättemånga. Jag kollar ju på mindre bloggar lite då och då och vissa följer jag dagligen. Men, jag kan ju ändå skriva vilka jag brukar kika in på :)

De här bloggarna följer jag dagligen, det är väl bloggare som alla vet vilka dom är typ så behöver ju inte skriva något om vilka de är.
Jag tycker faktiskt att kissies blogg är den bästa. Hon är den ända bloggaren som uppdaterar ofta och skriver om olika saker hela tiden, hon har fina bilder också. Sen tycker jag Kenzas blogg är bra, den börjar dock bli ganska tråkig och enformig eftersom hon skriver om samma sak varje dag, men det bästa med hennes blogg är att hon har himla fina bilder som är roliga att titta på! Jag tycker också om Isabelle Strömbergs blogg, hon är dock väldigt dålig på att uppdatera men annars tycker jag hon verkar ha ett roligt liv, så det är kul att följa liksom haha. Jag läser också Paows blogg, men det är mest för att det är roligt att läsa när hon skriver om PH och för att hon har sånna bra åsikter och skiter i alla andra typ haha.
kissies.se
kenzas.se
isabelles.nu
paow.se

Jag läser ju mina vänners bloggar också, inte varje dag alltid men när jag inte har något att göra brukar jag läsa dom :) så jag kan ju vara snäll och länka till dom och berätta lite om vad de skriver om :) (länk på varje namn)
Olivia Stålebrink - Hon skriver lite om allt möjligt haha, just nu är hon i USA så det är kul att läsa om vad hon gör där! :)
Elin Sjöbrink  - Handlar ganska mycket om träning, även om vad hon gör på fritiden och vad som händer i vardagen osv :)
Felicia Börjesson - skriver om det mesta som hon gör, fester, åsikter och sånt där kul ;)
Vendela Josefsson - Jättesöt tjej som har massa fina bilder, skriver om kläder, smink, tips och massa mer!

Alltså det är väl de bloggarna jag läser oftast, sen brukar jag ju läsa bloggar på topplistan och lite småbloggar som jag känner för just för stunden typ. haha Men förutom de jag har skrivit är det nog inga jag läser speciellt ofta. Brukar klicka in på bloggar som länkas på facebook när jag ser en intressant rubrik eller nåt också :)

<

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229