BARA TVÅ DAGAR KVAR

Godmorgooon :D
Vaknade vid halv 8 idag, gick som vanligt upp och ut en liten sväng med tekila. Satte mig i köket vid min egengjorda lilla plugghörna och drack ett glas med c-vitamin. Jag har ställt in utemöblerna i köket eftersom vi har sålt båda våra bord och soffbordet så jag har inget bord eller stolar att sitta och plugga vid så då kom jag på denna briljanta idén! :)

Planen var ju som ni kanske förstår att plugga en liten stund nu på morgonen innan jag åker och tränar. Men jag känner inte alls för att plugga så jag sitter just nu i soffan och har precis är frukost istället. Kanske sitter en liten stund sen istället. Jag har tenta på fredag så borde kanske ha lite mer disciplin än vad jag har men får bara ångest istället och då skiter jag i det = bra lösning :)

Idag har jag hittills inga planer mer än att tvätta ikväll. Vem bokar ens tvättid en lördag kväll!!?? Jag. Uppenbarligen... haha nej men kanske åker till stan en sväng efter träningen, jag gående vad jag hittar på! :) OOOOOCH nu är det bara TVÅ DAGAR kvar tills vi flyttar! Är så taggad! Och lite nervös haha... men ska bli SÅ KUUUL

Ja, här sitter jag och pluggar mitt bland alla flyttlådor :)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229