Header

JANUARI

I Januari hände det inte så mycket egentligen bortsett från att Fidde fyllde 22 och vi firade honom och vi skrev kontrakt på huset vilket är en ganska sor grej dock. Men enligt de bilder jag har för övrigt hände inte så mycket mer vad jag minns. Livet rullade på som vanligt, Tekila växte och växte och hon var i princip det ända jag tog kort på haha (understa bilden är från nyår förra året)

FEBRUARI

Februari, inte heller en särskilt händelserik månad. Jag började träna en massa och var på gymmet i princip varje dag, jag fick in supervanor och åt bra och mådde jättebra hela tiden. Det höll i sig tills vi flyttade och alla mina bra vanor försvann, vi hade ingen ugn/spis och kunde inte laga mat = köpte pizza och hämtmat varje dag i över 2 veckor och dessutom hade jag tenta samma vaka vi flyttade + att vi renoverade så jag hann inte med min träning längre och efter det kom jag av mig helt haha

MARS

I mars åkte jag och Fidde till Göteborg och gick på Magnus Betnér och Soran Ismails "en Skam för Sverige", bodde på hotell och myste. Jag taggade också till flytten så himla mycket och fram tills 27/3 som vi flyttade packade vi ner i gamla lägenheten, vi bestämde hur vi skulle renovera osv så jag gjorde inte mycket annat än planera och fixa :D Väl efter flytten var det bara att börja riva väggar och dra upp golv, måla och tapetsera!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Instagram @johannantoniaa