Header

Heeeej!

Just nu är jag hemma hos Amanda och har duschat för en stund sen. Snart ska vi börja göra oss i ordning och sen börjar kvällen! I förmiddags var vi på ”Prison island” som ligger i Huskvarna, skitkul var det verkligen så om ni vill göra något roligt kan ni testa det! Har inte lust att skriva en massa nu men kommer troligtvis göra ett inlägg från idag/ikväll under morgondagen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

JANUARI

I Januari hände det inte så mycket egentligen bortsett från att Fidde fyllde 22 och vi firade honom och vi skrev kontrakt på huset vilket är en ganska sor grej dock. Men enligt de bilder jag har för övrigt hände inte så mycket mer vad jag minns. Livet rullade på som vanligt, Tekila växte och växte och hon var i princip det ända jag tog kort på haha (understa bilden är från nyår förra året)

FEBRUARI

Februari, inte heller en särskilt händelserik månad. Jag började träna en massa och var på gymmet i princip varje dag, jag fick in supervanor och åt bra och mådde jättebra hela tiden. Det höll i sig tills vi flyttade och alla mina bra vanor försvann, vi hade ingen ugn/spis och kunde inte laga mat = köpte pizza och hämtmat varje dag i över 2 veckor och dessutom hade jag tenta samma vaka vi flyttade + att vi renoverade så jag hann inte med min träning längre och efter det kom jag av mig helt haha

MARS

I mars åkte jag och Fidde till Göteborg och gick på Magnus Betnér och Soran Ismails "en Skam för Sverige", bodde på hotell och myste. Jag taggade också till flytten så himla mycket och fram tills 27/3 som vi flyttade packade vi ner i gamla lägenheten, vi bestämde hur vi skulle renovera osv så jag gjorde inte mycket annat än planera och fixa :D Väl efter flytten var det bara att börja riva väggar och dra upp golv, måla och tapetsera!

Likes

Comments

Godmorgon!

Än så länge ligger jag i sängen men vaknade för ungefär en halvtimme sen. Idag är det dags att åka hem igen efter en jättemysig och rolig dag igår. Min plan är att åka redan vid 12-1 så jag slipper köra när det är mörkt. Jennifer ska hem till Karlskrona igen så därför får jag åka själv men jag ska leta fram någon bra podd jag kan lyssna på så går det nog bra :)

Så - gårdagen! Det började med att vi kom till Kristianstad där pappa och Monica bor. De bjöd på en jättegod kyckling och broccolipaj och de visade oss runt i Kristianstad! Vi åkte till Monicas sommarstuga som ligger SÅ fint! Det ligger på en kulle precis ovanför vattnet och har en jättefin terass på ena sidan och en inglasad på andra sidan och oavsett vart man sitter känns det som man är på vattnet. + att de har en extra liten stuga som också har egen terass och jäääätteefin + en egen brygga!

När vi kom hem igen redigerade jag lite bilder och vi satt och pratade och gjorde oss iordning inför att vi skulle iväg och träffa Monicas tre barn!

På kvällen gick vi och bowlade allihopa och givetvis vann pappa haha. Efter bowlingen åt vi tre rätters som bestod av toast Skagen/chèvre ost (antingen eller) och en angusburgare till huvudrätt och pekannötskaka till efterrätt! Jag blev i princip mätt efter förrätten som var ganska mycket men jag lyckades få i mig en del huvudrätt och efterrätt också haha!

Likes

Comments

Instagram @johannantoniaa