Header

halli hallå!

Jag blir gaaaaalen. På en hel del haha. Dels för att jag måste plugga en massa, och för att vår diskmaskin inte funkaaaaar. och jag blir galen!!! Den strular HELA tiden och snart får vi väl köpa en ny för det här går ju inte. Men så fruktansvärt surt att det kostar flera tusen att köpa en ny :( men det är väl inte så mycket att göra åt, lite tråkigt bara när vi försöker spara pengar till att göra något roligt och så får man lägga dem pengarna på en diskmaskin istället. KUL liksom. men samtidigt kostar det säkert minst lika mycket att ta hit någon som ska laga den och det är väl lika bra att få en helt ny då istället för någon gång behöver den säkert bytas ut. och diska för han är inget alternativ hahah. Man blir så himla bekväm med diskmaskin och jag har inte alls lust att behöva diska för hand igen men vi kanske få göra det ett tag. tänker att man kanske ska köpa en ny på mellandagsrean, sparar säkert en hel del på det! Mvh fattig student

IDAG har jag varit i skolan, haft fruktansvärt onödigt seminarier och slösat värdefull pluggtid. Igår jobbade jag = missade pluggtid förutom att jag pluggade lite på kvällen. Idag har jag inte hunnit komma igång så mycket då jag hållit på med den där jävla diskmaskinen. Imorgon skulle jag ha jobbat egentligen men mötet jag skulle haft på morgonen blev inställt så då kände jag att jag passar på att vara hemma och plugga istället. I helgen har jag och fidde som sagt lite planer, men jag tänker inte avslöja dem än hihi. Det är inte direkt något superstort men det kommer bli så himla bra förhoppningsvis!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

godmorgon!

Äter just i detta nu frukost, avokadoknäcke hihi, standard och obligatoriskt såklart. Idag ska jag till skolan för en ganska onödig föreläsning, eller alltså vi måste ju ha den och den är säkra bra men den är inte till tentan och då är den onödig men jag måste ändå gå på den för jag ska fixa lite inför en gruppredovisning. Imorgon ska jag jobba, har inte varit på jobbet på 1.5 vecka, längsta på länge, bortsett från praktiken då såklart. Den här veckan är det i vilket fall bara torsdag kvar och då har vi seminarier som jag i princip glömt bort så det måste jag fixa typ idag kom jag på.... I vilket fall är det sista skoldagen inför tentan som är nästa fredag 8/12, nervöööööst. Men det går säkert bra. ska plugga sönder .

Och, jag är jättetråkig, jag vet. inte skrivit något på hela helgen. kan lägga upp ett litet inlägg om det lite senare för kommer troligtvis lyssna ca 0 på föreläsningen. Kommer bara kolla på en grej jag och fidde ska göra i helgen. hihi, det kan jag också visa sen, eller kanske ska dra ut på det till fredag. japp det ska jag nog ;)

nu måste jag dra mig mot skolan, eller mot mamma och hämta hennes bil ska jag väl säga kanske haha.

Likes

Comments

Heej!

Idag vaknade jag vid 8 och kunde inte somna om så jag gick upp, gjorde frukost och sen gick jag, mamma och Jörgen ut och gick en långpromenad med tekila i över 1 timme. Himla skön start på dagen faktiskt! Nu sitter jag i soffan och väntar på att mitt nagellack ska torka. Snart ska jag gå och klä på mig och sen ta ut de där lock-sakerna i håret. Om ungefär 40 min ska jag och fidde åka till hans föräldrar och ära mat osv och ikväll kommer Olivia och Rebecka hit så ska vi dricka vin och sen gå ut! Känns som det blir en bra kväll!

Likes

Comments

Instagram @johannantoniaa