Header

Nuuu har jag äntligen satt mig i soffan efter att ha städat hela huset. Tror det har tagit 3 timmar ungefär haha... usch, gör allt för att slippa plugga :( känns inte superbra att jag har tenta på fredag och har pluggar absolut 0!! Men det är svårt att plugga juridik! Det finns liksom inget att "lära sig", man måste bara ha stenkoll på vad varje lag innehåller och vad det står vad osv. Det brukar inte vara speciellt svårt att lära sig men jag får ändå världen ångest när jag inte pluggar :(

Iallafall känns det superskönt att ha städat huset och fixat i ordning lite! Har satt upp de nya "nattduksbordet" också, och även gjort i ordning fönsterbrädorna i sovrummet. Köpt nya blommor och gjort det lite fint :)

För övrigt var jag i skolan i morse och hade seminarium, så onödig grej lärarna har kommit på.. haha. Menmen, nu är det gjort iallafall. När jag kom hem hade jag TÄNKT att plugga, vilket jag gjorde i typ 5 min innan jag inte orkade mer och gick ut och satte mig en liten stund i solen, borstade igenom tekila och lekte lite med henne. Sen började jag sätta ihop möbler och sånt där, slängde in en tvätt och började städa, och nu sitter jag här :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var jag på Ikea (igen) och köpte lite smått och gott till huset. Bland annat nya nattduksbord, lampskärmar osv. Tänkte fixa det idag om jag orkar tror jag hehe... jag köpte även "dekorplast", inte på Ikea dock. Detta för att fixa fönsterbrädorna så det fick ett lite finare utseende. Innan var de ju väldigt smutsiga och hade fått en gulaktig färg så nu har de fått en fin uppfräschning! :D

Likes

Comments

Detta är en "liten" sak som jag bara måste dela med mig av. Det är EGENTLIGEN inte superstor grej men det gör jag mig så arg...

Igår var jag och min tjejkompis Rebecka ute. Vi satt hos mig och drack lite vin bara vi två och gick sen ut. Ute var det ändå ganska mycket folk och vi köpte drinkar i baren och dansade. När vi hade varit iväg en liten stund från dansgolvet och sedan kommit tillbaka går vi förbi några killar. Alla i ca 25 års åldern. En av killarna säger något i stil med "du ser lite arg ut" till becka. Vi hade varken sagt eller gjort något utan bara gått förbi och dansat lite "i farten". Becka svarar "nej jag är inre arg, jag är jätteglad" och skrattar. OCH DÅ svarar en av killarna med att hälla en drink. RAKT ÖVER Rebecka. Han tyckte alltså att han hade all rätt i världen att göra det. För att hon "såg arg ut".

Både jag och Rebecka blir helt chockade och går där ifrån. Och ännu en grej som är SÅ IDIOTISK. Jag går och pratar med en vakt och säger vad som hänt och han svarar mig "vi kan inte göra något, vi måste se händelsen". Jag går där ifrån och jag och Rebecka går och pratar med en annan vakt, som står bara någon meter ifrån där killen hällde drinken och han kan OMÖJLIGT ha missat det. MEN VET NI vad han säger!? Han ger oss en fruktansvärt dryg blick och tycker nog att vi är sjukt dryga och säger "du är inte ensam, han har gjort så mot många". MEN VA!? Han går alltså runt och häller drinkar på folk. Och det tycker dessa vakter är okej? Blir så frustrerad av att killar verkar tro att man har fritt fram för vad som helst. Och på det verkar även vakterna tycka att "det får man tåla".

Jag och becka var sååå nära att själva gå tillbaka till killen och kasta en hel jävla flaska i huvudet på honom så hans enda lilla hjärncell sätter igång och arbeta, vilket vi inte gjorde. Men vi pratade med hans kompisar som försvarade sig med att "vi har inte känt honom innan, det var första gången vi träffade honom". OK!? Är det okej då? Är det okej att NÅGON tar sig friheten? REAGERA för helvete.

Nä, jag var bara tvungen att skriva om detta. Inte världens big deal, men känner mig bara irriterad på mänskligheten. Och dessutom, detta handlade om en ynka drink. Men fortfarande sjukt omoget och respektlöst. Kan ni då tänka er killar, som tror att de får göra vad de vill men på en helt annat nivå? Och människor runt om ignorerar och tänker att "det är inte mitt problem". SKÄRP ER.

Likes

Comments

Instagram @johannantoniaa