Header

Äntligen fått LITE bättre ordning o köket! :D
Igår var Robin här och hjälpte till och fixa iordning i köket. Sladdarna till spotarna är uppsatta, även "golv runt om" under köksön, sågar gardinskenor, satt upp en lucka och handtag osv :) så nu har jag satt upp gardiner i köket också. Saknas fortfarande en gardin som ska sitta vid kylskåpen. (Har en fixat något där som ni ser på sista bilden) Haha har inte några fina saker att ha i det fönstret så ska beställa lite nytt och har även beställt de gardiner jag ska ha (samma som resten) men de är helt slutsålda just nu så får vänta två veckor på leveransen.. MEN det kommer nog bli himla fint när de kommer upp :) har nämligen tagit gardinerna från min garderob och satt här nere så det skulle se finare ut här nere haha..

Nu är jag någorlunda nöjd med hur det börjar bli här nere. Lite tillfälliga blommor i fönsterna i köket dock, men det får vara så så länge :) ska nog ha vita orkidéer där istället, men de kanske blir för höga.. haha jag får se :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

DET ÄR FREEEDAAAG'
Och jag ska göra absolut ingenting 😄 haha, älskar att jag ser fram emot att bara vara hemma, men jag tycker det är sååå skönt att bara ta det lugnt, inte planera in en massa saker. Händer det något kul så gör det liksom:)

Idag kom äntligen våra utemöbler! Så kul :D och är jättenöjd med dem dessutom, alldeles lagom storlek, tror inte vi hade kunnat ha större i vilket fall faktiskt ... men tycker det blev jättefint, en tank vi har är att sätta upp lita mysiga lampor, någon hylla med ljus och blommar på väggen bakom. Sen måste vi fixa iordning golvet (haha). Det är massor med vita fläckar pga vår extremt klumpiga (men söta) hon som trampade i vit färg och gick ut på altanen! Det gör dock inte så mycket, hellre där ute än inne 😂

Här om dagen fick vi blommor av fiddes föräldrar och de har blivit sååå fina! Lyser upp hela rummet 😍

Likes

Comments

Heeej!
I denna stund sitter jag i soffan och kollar på dr. Phil, äter fruktsallad. Idag har jag pluggat i stort sätt heeela dagen. Eller pluggat är kanske fel ord, gått igenom föreläsningar, sammanfattat dem och satt lappar i lagboken! Är jättesvårt att just plugga juridik, det handlar snarare om att veta vart saker och ting finns i lagboken och kunna hitta det snabbt typ. Det har ju gått bra hittills på mina tentor så hoppas det fortsätter så :)

Förutom att plugga har jag även målar klart en vägg ovanför trappan som vi skjutit på ett tag. Men idag fick jag nog av att bara titta på den, den ända väggen som inte är målad av dem som sa målas, så det kändes bra! Har dessutom spacklat och målat taket i köket där väggen stod. Dock måste vi måla hela taket så färgerna skiljer sig. Den gamla färgen är gulnad och behöver bättras på lite! Dock tog färgen slut så det får bli till helgen isåfall!

Har för övrigt varit hemma från skolan både igår och idag då jag åkt på en riktigt hemsk förkylning. Jag var och tränade i måndags (riktigt klantigt) och jag blev jättesnurrig och mådde illa så jag var tvungen att åka hem och lägga mig i soffan... så de här dagarna har jag bara varit hemma, pluggat och tagit det lugnt men imorgon ska jag till skolan igen samt jobba på fredag. På fredag får vi även våra utemöbler!! :D

Likes

Comments

Instagram @johannantoniaa