Header

Hej på er!
Ligger framför tvn och passar på att bara göra ingenting när tekila ändå ligger och sover! Hon börjar få mer och mer energi och sover inte lika mycket om dagarna nu. Dock är hon supertrött efter igår när hon var med på kräftskivan med hela fiddes släkt! Det var hur som helst jättetrevligt och speciellt gott med kräftor + all mat 😄

Idag har jag absolut inga planer alls. Fidde jobbar några timmar sen har han fotbollsmatch så jag är ensam hemma till lite senare ikväll. Har lite funderingar på om jag ska plugga men jag har inte alla böcker så kanske är lite svårt. Men har verkligen mycket att göra så börjar få lite ångeststress i bakhuvudet haha.. Men jag löser det nog :)

Jaa, tänkte visa lite bilder från igår. Tog inte alls många. Först var vi iallafall hemma hos fidde moster och hennes man, vi åkte hem vid ca 10-halv 11 för att gå ut en sväng till latina (var planen) men inte en människa där så slutade med att vi satt ute på balkongen på hotellet under värmelamporna haha

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgonish!
Har varit vaken sen halv 10 ungefär, lekt med tekila och kollat på tv :) idag är det fredag, himla skönt! Dock har jag haft helg i 6 veckor typ ju så känns inte sådär jättespeciellt när det är fredag. Idag ska jag åka och hämta kräftor hos mormor och morfar för jag och fidde ska på kräftskiva med hans släkt imorgon :D så himla gott, har längtat efter kräftor hela sommaren haha. Juste i onsdags hade jag, fidde och steffi en jättemysig kväll med kräftsoppa, vitköksbröd och räkor! Så smygstartade med kräftorna lite hehe ;))

Annars ska jag inte göra någonting denna helgen, ska vara hemma ikväll och ta det lugnt. Blir troligtvis filmkväll eller något sånt mys och det passar alldeles utmärkt! Kanske ska försöka plugga lite med. Har JÄTTEMYCKET uppgifter och tentor denna kurs så det känns sådär just nu när allt är så krångligt och man inte riktigt har fått ihop vilken inlämning som är när osv. Men brukar få ganska bra koll efter ett tag. Dock är kursen väldigt intressant måste jag säga så förhoppningsvis är det inga problem :)

Likes

Comments

Instagram @johannantoniaa