Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Har inte skrivit på några dagar, men denna påskhelgen firar jag och mina kompisar i Malmö! Igår var vi ute, det var jättekul men jag var sååå jävla trött! Jobbade natt på jobbet torsdag - fredag och hade sovit dåligt på dagen innan - alltså inte sovit på typ två dagar. Men jag överlevde till idag iallafall :)

Nu sitter vi på tåget på väg till Köpenhamn och ska gå på stan osv. Ikväll ska vi ut igen, så hoppas det blir kul ikväll med :)

Likes

Comments

Hej!
Kom tillbaka från en skön promenad med Amanda för en stund sen! Vi trodde dock att det var lite varmare än vad det var.. Men det var himla skönt att komma ut och röra lite på sig! Så nu har jag diskat och plockat lite här hemma och snart ska jag och fidde börja laga mat. Idag är väl tanken att jag egentligen ska plugga typ hela dagen men får väl se hur det går med det haha... Brukar inte komma igång fören vid typ 6 tiden ändå, men kan ju alltid försöka ;)

Yes, imorgon ska jag till skolan mellan 10-16.30. Har seminarie vid kl 15 och bara föreläsning mellan 10-12 och har därför 3 timmar lunch vilket suger... Menmen det blir nog bra ☺️

Likes

Comments

Instagram @johannantoniaa