Header

Heeeej!
Nu har hi äntligen kommit i hyfsat bra ordning i nya lägenheten, den gamla är städad och klar och det känns awesome! Trivs redan jättebra här, och kommer troligtvis bli ännu bättre när vi är helt klara!

Fick frågan om jag kunde lägga ut bilder på hur lägenheten ser ut och självklart kan jag det! Dock är det ju inte klart! Tavlor, gardiner, andra lampor, ljusstakar osv ska ju upp också men har inte hunnit med det än! Men såhär ser det ut iallafall! (Toaletten är inte klar så den får ni inte se och hallen står bara massa skräp och kartonger, + en klädkammare med massa kartonger och jackor så den får ni inte heller se haha)

Köket:

Vardagsrummet:

Sovrummet:

Gästrummet:

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!
Har precis lagt mig i sängen och satt igång ett avsnitt av revenge. Är helt fast?? Är en asbra serie verkligen! Dock har jag självklart prioriterat att kolla vidare på den istället för att plugga, men jag har ändå lyckats få in några timmar plugg idag, tanken när jag vaknade var egentligen plugg hela dagen, vilket det delvis blivit. Men som sagt, lite serier där emellan. Åkte bort till mamma i någon timme innan och hon hjälpte mig lite att gå igenom alla begreppet som jag över lag har bra koll på nu. Känns som att tentan kommer gå bra på fredag iallafall..

Imorgon är planen att slänga allt skärp i lägenheten, plocka ner ALLT i lådor och börja med flyttstädningen så gott det går, hämtar även nyckeln till nya lägenheten imorgon! Wiihi, känns riktigt skönt! Dock vet vi ju inte riktigt hur långt de har kommit i renoveringen, men ska åka dig och kolla imorgon förmiddag så förhoppningsvis är dom ju klara på fredag! Yes, så det är så det ligger till :)

Likes

Comments

idag när jag vaknade fick jag för mig att gå in på bilddagboken och kolla på gamla bilder. Och herreeeguuuuud vad jag såg ut! jag har ändå raderar massor med bilder från min bilddagbok för länge sen, men omg att jag ens ville se ut så! Dessutom redigerade jag mina bilder någon fruktansvärt, målade extra mascara, gjorde hyn i ansiktet onormalt fin och ja herregud säger jag bara!

Med detta tänkte jag iallafall bjuda på de bilder som faktiskt ser bäst ut av dem jag hade.. haha och dessa är alltså de som är mest okej...Likes

Comments

Instagram @johannantoniaa