Header

Till att börja med, så sjukt rolig kväll igår! Mår inte alls lika bra idag som igår dock.. Har legat i sängen bokstavligt HELA dagen, försökt bli pigg men kroppen vill inte samarbeta tydligen! Så ja, ska väl typ försöka sova snart istället så jag blir piggare imorgon. Jobbar 9.30-22 så måste försöka sova ordentligt, inte för att jag inte gjort det men ändå haha

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon, sitter just nu och äter frukost och är lite småseg, var uppe alldeles för länge igår! Haha hade som plan att gå och lägga mig tidigt och vara pigg idag för det är fredag, men nja var rätt trött ändå! Hehe idag jobbar jag iallafall 8-14.45, så det är en skön dag iallafall! Efter jobbet ska jag hem och städa och tvätta. Vid 18 har jag tid för att fixa naglarna igen, och efter det ska jag och Rebecka åka och kolla på innebandymatch!

Imorgon är väl planen troligtvis att åka till Jönköping på dagen och införskaffa mig lite julklappar . På kvällen kommer några av mina girls till mig för att först käka pizza, förfesta och sen dra ut för Danny kommer till Eksjö imorgon :D blir nog en bra helg detta tror jag! :)

Likes

Comments

idag är en sån där kväll när jag bara sitter och tittar på gamla bilder och saknar mina gamla fina tjejkompisar. Det är klart att man växer ifrån sina barndomskompisar och kanske inte passar varandra lika bra som när man var 8 och livet gick ut på att bara vara med sina kompisar. Man hade liksom inte så mycket problem. Man hade sina bästisar som man alltid skulle vara bästa vän med. Men tänk så lite man egentligen visste då. Hur mycket livet skulle ändras och hur många olika vägar ens vänner skulle ta. Man var så ovetande om hur allt skulle bli trots att man var övertygad om hur livet skulle sluta. Men nu sitter jag här och funderar över hur lite jag faktiskt uppskattar mina vänner. De jag faktiskt känt en lång tid av mitt 19 åriga liv som jag ägnat min fritid med i nästan hela mitt liv. Jag tror att jag har glömt bort hur viktigt det är att faktiskt tänka på vad man har i livet. Jag har världens bästa pojkvän, det har jag verkligen! Men vad jag har förstått så är det inte det enklaste att kombinera pojkvän, vänner, jobb och ensamtid. Jag har på sista tiden saknat alla sjuka stunder med mina vänner, när man bara satt och skrattade en hel kväll, alla hårfärgningar, när vi åkte till allas stugor och skulle dygna och jag var den ända som var vaken men blev största bitchen på morgonen, när vi var 14 och drack vin i äggkoppar och gick ut och la oss i ett dike och skrattade tills vi fick magrutor, när vi hade alla dessa fotodagar, när vi satt mitt ute i ingenstans i ett vindskydd och grillade och vaknade på natten av en brinnande bil, alla cuper, när vi satt på stan och frös tills sent på natten för vi vi envisades med att inte sitta hemma en lördag, alla skolavslutningar med spöregn och gömda cider, studenten, balen och ayia napa! Listan kan göras lång!

Så... Detta inlägget vill jag iallafall tillägna mina grymma vänner! Gamla som nya! Ni är alla så himla bra, ni är guld! Love you guys!


Likes

Comments

Instagram @johannantoniaa