Header

Godmorgon!
Vaknade för typ 20 min sen och håller nu på att fixa lite frukost. Eller mamma fixar frukost hehe.. Idag ska vi åka hem till Eksjö igen och planen är väl att åka typ vid 12. Igår gick dagen huuur snabbt som helst, så hade faktiskt gärna stannat till imorgon men det var inte planen så det går inte ändå haha :)

För övrigt var vi ute och åt igår kväll, åt en jättegod entrecote och potatisgratäng, tidigare på dagen var vi och shoppade lite med, hittade inte så mycket förutom en gosig stickad tröja med stor polokrage :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Är så trött på att höra detta faktiskt. "Tjejer ska inte ha tatueringar", "du kommer ångra dig", "du vet väl att du aldrig kommer kunna ta bort dom?" "Man får inte några bra jobb", "folk tror att man är kriminell", "det kommer inte se bra ut när du är gammal" HAHA VA?

Nej, allt det där är bara skit. Blir så förbannad över att folk inte bara kan lägga ner, det är MIN kropp, MIN hud, jag gör precis vad jag vill. Att tjejer inte borde ha tatueringar. Det dummaste jag hört. Kommer jag ångra mig? Ja kanske någon gång i livet, men jag ångrar en jävla massa grejer jag gjort tidigare men TROTS mina tidigare val lever jag än. Folk som kommer och verkligen försöker påminna mig om att jag inte kan ta bort dom. HAHA va hade jag ingen aning om, trodde att som målade med en vanlig bläckpenna som försvinner om man tvättar tillräckligt många gånger på den. Jag är inte dum. Så lägg ner. Och jobb? Det är bara bullshit, jag jobbar inom vården och inte en människa har nämt något om tatueringar NÅGONSIN, det ända jag hört är att de jag har är fina. Och kriminell, jag kommer aldrig se kriminell ut hur mycket tatueringar jag än gör. Och att det kommer se fult ut när jag är gammal. för det första första blir man ändå rynkig osv när man är gammal, men ser ju helt enkelt inte "bra" ut längre, (jag tycker dock gamla människor är väldigt söta i sina rynkor hehe) huden blir hängig och ser ju självklart inte ut som den gjorde vid 20. Men jag är 19 nu. Det är nu jag vill ha mina tatueringar, när jag är 90 kommer jag inte bry mig för att jag kommer ändå inte se ut som jag gör idag, så varför skulle det skada om jag täckt över lite hud med färg?

Och sist men inte minst "det är ju inte ens snyggt". Detta gör mig mest förbannad. Lika väl som att någon tycker att det är fult tycker jag att det är snyggt. Jag skiter faktiskt i vad andra tycker. Vill jag ha något, har jag det. Bryr mig liksom inte om hälften av mina vänner inte vill ha tatueringar själva, det är ju inte deras kropp jag satt mina tatueringar på. Om inte alltför många veckor går vi in på år 2016. Ska det inte vara accepterat i samhället att se ut som man vill? Man ska få ha vilken hårfärg man vill, vilka kläder man vill, vilket smink man vill. Man ska få ha klä sin hud i färg om man vill. Punkt slut. 

Det var allt för mig, tack och hej 👋🏼

Likes

Comments

Hej!
Precis hemkommen från Jönköping och är just nu hemma hos mamma och ska hämta ett paket från Nelly. Har fått mina träningskläder jag beställde för ett tag sen så nu är det bara att börja köra all in :) dock har jag då sjukt ont på armen så får nog avstå träning de närmsta dagarna!

Iallafall, min tatuering blev gjord idag! Dock är den faktiskt inte klar då fet gjorde så fruktansvärt ont så jag pallade helt enkelt inte göra klart den. Orkade iallafall drygt 3 timmar så tycker jag är rätt bra iallafall haha... Ska hur som helst fortsätta göra klart den om ca 2 veckor. Är egentligen inte speciellt mycket kvar, så hade väl kunnat göra klart den på en gång men det gick verkligen inte haha 😂

Här får ni några halvskeva bilder iallafall, ni får väl skapa er en egen uppfattning av hur det kommer se ut när det är klart (ska skugga vingarna och även lägga skugga i klockan och fylla det tomma området mellan rosen och vingarna)

Likes

Comments

Instagram @johannantoniaa