Header

Godmorgon!
Klockan är snart kvart i 12 och vi gick upp för ungefär en halvtimme sen. Jag var så sjukt trött igår så jag gick och la mig tidigt och ändå sov jag såhär länge!? Har gått upp typ vid 9 varje dag och jag är INTE en morgonpigg människa i vanliga fall så det var sjukt skönt att sova ut. Så idag blir det väl bara någon timme i solen och sen ikväll vet jag inte vad vi ska göra! Igår gick vi ut och tog en drink och shot på en asmysigt ställe hos en kille som var skittrevlig och som trollade för oss haha så vi fastnade där :):)

Yeees, det verkar som att internet har börjat fungera som det ska igen så ska försöka skriva lite mer nu :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!
Kom precis tillbaka till hotellet efter att ha varit inne i alanya centrum och shoppat lite! Har hittills köpt en Michael kors Väska, Nike air force, en adidias tjocktröja, två perfymer, MK öronhängen och navelpiercing. (Såklart är ju allt fake) Först köpte jag en skitsnygg Michael kors väska men sen lossnade ett M så gick tillbaka och bytte till en annan som också var snygg iof men var rätt sur haha.. Men så är det väl när man köer billiga fake saker utomlands såklart! Är ändå rätt billigt här, går att pruta så sjuuuukt mycket. Synd att jag är så dålig på det bara haha, tur att Robin och fidde är med ;) ;)

Nu ska vi gå upp till rummet igen så vi hörs !

Likes

Comments

Heeej!
Ligger i sängen i Robin och Annies hotellrum och försöker få internet att funka haha, tydligen så gör det ju det nu men vill inte fungera när vi vill hehe
Jag och Annie har varit vid havet till kl 2 ungefär sen gick vi till poolen och var där i typen timme till och nu ligger vi här!

Fidde och Robin är ju fortfarande iväg på den där grejen och är väl hemma om en timme kanske. Får se vad vi hittar på ikväll så skriver igen då om jag har internet!

Likes

Comments

Instagram @johannantoniaa