Header

Hej på er!
Sitter i soffan och kollar på tv. Idag är jag helt ledig både från skola och jobb så jag passade på att ha en liten hemmaspa-dag! Har peelat hela kroppen, haft ansiktemask och massa gos! Passar ju himla bra att ha detta nu innan sommaren :) är bara 11 dagar till napa så dags nu 😄

^
Bild 1: lotion för ansiktet // ansiktsmask // peeling för kroppen // peeling för ansiktet

Tycker alla dessa produkter är superbra! Speciellt ansiktsmasken och kroppspeelingen! + till att ingen av peelingarna är dyra utan finns på bl a Åhléns :) lotion för ansiktet och "ansiktsmasken" (är egentligen inte en mask men känns och fungerar ungefär likadant) finns att köpa billigt på b la lyko.se och kostar 99:- / st :)

Bild 2: en lotion som är superbra! Luktar hur gott som helst i tropiska frukter, väldigt mycket mango! Är jättebra verkligen, dock synd att flaskan är så liten för den räcker inte alls länge om man använder den till hela kroppen. Men stort + till den ändå! finns att köpa på kicks för ca 59:- :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Kom precis hem efter att ha gjort ett test på hur jag ska ha mitt hår på balen! Dock var ju detta bara ett enkelt och lite slarvigt prov för att kunna veta hur lång tid det kommer ta osv. Blev iallafall himla nöjd och tror det kommer bli jättebra! :) ska även ha "pärlor" i håret som gör det lite finare och så det inte blir så vanligt! Är så himla taggad för baldagen! Ska bli så kul att få vara så fin med klänning och allt 😄

OBS. Detta är alltså bara en SLARVIG och TEST uppsättning. Kommer ju alltså inte se ut såhär på pricken :)

Likes

Comments

Skrev ju att jag hade köpt en ny conditioner från aussie förra veckan och nu har jag använt den några gånger och den är helt underbart bra! Håret blir jättelent och "luftigt" kan man väl säga, den tar faktiskt bort det frissiga i håret ganska bra också, dock inte helt utan man behöver ha i någon utslätande produkt i håret efteråt iallafall, men ger denna himla massa plus och tycker alla ni med slitet hår ska testa den! 

jag använder Aussie - 3 minute miracle reconstruction vilket är en inpackning men jag ska absolut köpa både shampoo och balsamet också. Finns även en för "vanligt" hår, för att behålla färg, förebygga trassel, ge glans osv. Den är även lite lagom dyr, conditionern köpte jag för för 199kr tror jag men om man beställer hem den är det mycket billigare! Shampoo och balsam kostar ca 99-149kr / flaska så det är ändå väldigt värt! om man inte vill betala flera hundra för märkesprodukter passar denna perfekt :)

Likes

Comments

Instagram @johannantoniaa