Header

hejhej!

ska snart åka iväg till praktiken för att vara där mellan 3 och halv 10. Ikväll ska jag följa med några brukare till stallet så det blir en chill kväll :):)

Iallafall, fick lite frågor om tatueringen så kan ju svara på dom när jag ändå håller på :)

gjorde den ont? hur ont? vilken av dom du gjort var värst?
- Ja det gjorde skitont faktiskt, riktigt jävla asont helt ärligt. och vingarna gjorde utan tvekan ondast, dom andra gjorde inte ont alls om man jämför haha

Hur lång tid tog den?
- 1,5h ungefär

Vart gjorde det ondast?
- alltså det gjorde ont överallt, men typ på den där knölen och längst upp vid handleden var väl värst typ

ska du göra fler? vad isf? :)
- jaa, har massa planer ;););) men har inte bestämt mig vad jag ska göra nästa gång, ska väl vänta liiiite nu innan jag gör en ny, lite med tanke på att dt gjorde så jävla ont :p haha men känner jag mig själv lär jag ha en till efter jul så får väl se ;)Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

för ungefär en och en halv vecka sen fick jag hem Hair Bell. De flesta har väl hört talas om det, en mirakelprodukt som ska få håret att växa flera centimeter varje månad. Men ja, jag kände ändå för att testa, har faktiskt hört väldigt mycket bra om det och att det faktiskt fungerar så det kanske är värt! 

Man får schampoo och balsam liknande produkter som man ska ha i håret ca varannan till var tredje dag. Jag har tappat ganska mycket hår, vilket det står att man kommer göra de första veckorna. Men jag känner ändå att mitt hår redan är mycket finare, lenare och fräschare. Det kanske är inbillning men får ändå uppfattningen av det, dock tycker jag ju inte att det växt något men det står ju inte heller något om att man ser skillnad redan efter en vecka :)

Det är ju inte så nödvändigt att visa en bild från idag eftersom man inte ser speciellt stor skillnad, men ni kan ju få se hur mitt hår såg ut innan jag använt det någon gång!


Likes

Comments

Instagram @johannantoniaa