Header

(Inlägget är ifrån i onsdags, men det hann inte publiceras) 

Hejhej!
Kom hem från gymmet för ett tag sen, åkte dit direkt efter praktiken. Eller jag slutade 45 min tidigare så fick vänta i en halvtimme på julia och Olivia iof. Efter vi gymmat tittade jag och Julia en stund på hennes lillasysters handbollsmatch och nu är jag hemma! Tänkte äta lite snart och duscha och sen bara ligga i soffan och göra inget alls! Så skönt haha, är så himla trött nu. Vet inte varför jag inte var trött förra veckan, men nu kommer all trötthet typ, ont i fötterna och ont i ryggen!

Förresten, jag hade igång runkeeper i några timmar innan för att se hur långt jag går på en dag, och det blev faktiskt ganska långt haha! Iallafall om man tänker att jag bara går fram och tillbaka i en korridor hela dagarna ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har till och med vårjackan på mig idag! Så himla härligt!
bild1)Likes

Comments

Hej på er!
Jag gick upp för ungefär 45 minuter sen. Sov hos fidde inatt men åkte med honom in till stan vid 8 eftersom han började skolan då, men när jag kom hem gick jag och la mig direkt haha. Idag börjar ju andra veckan, och det är alltså 4 kvar, det kommer troligtvis gå fort, det har ju hittills haha... Jag börjar praktiken vid 2 idag och jobbar till halv 10 tiden. Så himla skönt med sovmorgon vissa dagar. Börjar 2 på torsdag också!

Får hoppas att jag får gå hem innan halv 10, är så trött om jag inte går och lägger mig i tid! Men är ju pigg änsålänge haha ;))
Likes

Comments

Instagram @johannantoniaa