Header

jag blir så irriterad på alla er som fortfarande inte kan acceptera att en del människor tycker att det är finare (finare betyder alltså att de inte tycker att större är ful, utan bara mindre fint) att vara smal än tjock. LÄR ER att alla har olika åsikter. och ja visst, man kan säkert tycka att mulliga, och större tjejer är snyggare, vilket inte jag tycker. däremot tycker jag inte det är något fel med att inte vara pinnsamal, eftersom jag själv inte är det,  men jag är inte heller tjock.

jag tycker iallafaaaaall, att dom som tjatar om att ''mullig är fint'' och BLBABLA kan hålla käften. det är fan minst lika snyggt att vara smal, om inte snyggare. (skriver () efter publicering, jag menar alltså att jag blir irriterad på folk som gör det till en dålig sak att vara smal. inte dom som är ''sunda'' osv. man kan vara sund som smal och mullig, okej!?)

sen fdet här med att det är ''mer ok'' att lägga ut en bikinibild om man har fett än om man har en platt mage ? och läs noga nu! finns det någon anledning till varför folk reagerar på när smala, snygga, blonda tjejer lägger ut bilder på sig själva? JO FÖR ATT DOM SER KANSKE BÄTTRE UT? enligt de flesta (jag säger om det blir då automatiskt en bild '' som bara söker likes'' MEN  vill inte en mullig tjej i bikini ? vill inte hon ha likes på facebook heller eller? 

detta har dock inget med att göra att det är ''fel'' att vara mullig, för det är absolut inte något fel, eller dåligt att inte vara pinnsmal detta är enbart min egna åsikt, och jag stör mig på folk som tycker att smala tjejer viker ut sig såfort det visar lite hud. men mulliga visar om inte ännu mer hud, inte sant? 

en anledning till att jag reagerar rätt mycket på det här är att jag tycker bara att man ska se lika på alla sätt att se ut. det ska inte vara någon skillnad på om är tjock eller smal, lång eller kort osv. samma ex som innan.- en bikinibild på facebook. folk ska inte reagera negativt på en smal tjej bara för att hon är smal, samtdigt som de reagerar positivt på en större tjej för att hon är kurvig. tänk om den smala tjejen har någon sorts ätstörning och aldrig vågat lägga ut en bild på sig själv pga av att hon alltid har varit ''för smal' ? samtdigt som någon kan vara ''för tjock'? och aldrig vågat pga ungefär samma anledning?

jag vet att vissa kan tycka att jag tönker helt knäppt. men tänk efter!  kommer ni inte ihåg, hon tjejej som var lite kurvig som la upp en bikinibild och fick världens positiva uppmärksamhet !? medans kissie (D¨ligt exempel) inte kan lägga upp en bild på sin smala kropp utan att få massa negativ kritik?

(ja jag har skrivit om+lagt till text i inlägget, det var en hel del syftningsfel så att vissa av mina mindre gulliga läsare tog sig tid att kommentera, vilket iof är rätt gulligt även om kommentarerna var något helt annat... ^^ )


om ni är helt ärliga ? vem av blondinbella, kenza & kissie hade ni valt ?
 

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

MIN HAND ÄR DÖD. Fyfan vad ont det gör. Jag tar i somfan när jag målade så jag fick typ kramp och kunde inte röra fingrarna :( menmen, har målar väggarna en gång nu och ska grupp igen och måla andra gången.. Nu ser det jättekonstigt ut... Haha jag hade ju rosa innan så det är rätt svårt att få färgen att inte lysa igenom...

Jaja!!Likes

Comments

Instagram @johannantoniaa