Header

hejhej, ska åka nu... annars får jag gå ...
skiver senare!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

förlåt för uppdateringen :/ menmen, åkte ju till fredrik efter skolan, eller vid typ 6, sen var jg där till 9 typ, var tvungen att åka hem för att jennifer inte skulle vara ensam.. sover ju ensama ikväll ;) haha vågar egentligen inte det, men kan ju inte sova hos pappa heller för han är ju bortrest hela veckan så måste sova hos mammi och ta hand om min lilla vovve.. :)

Well, nu sitter jag och jennifer vid tvn och kollar NSCI ;) äter godis, eller jag äter faktiskt inget , sparar det till lördag. ska ju inte äta godis på vardagar. haha har ju gått sådär ^^ iallafall så ska jag ut och springa imorgon efter skolan någon gån, sen får jag se vad som händer på kvällen :)
nån lite sådär halvsöt bild från i somras typ... ;)

Likes

Comments

hej !
just nu har jag engelska och slutar om ungefär 20 min. Är astrött och orkar inte göra någonting. hatar torsdagar ! orkar verkligen inte :(  har dessutom matte och efter det lunch, 20 övet tolv....! jag kommer svälta ihjäl! egeneligen är jag inte ens hungrig, men jaja.. har idrott och so sen bara.... helt okej ändå ;)

PÅ lunchrasten ska jag o julia gå och sola, eftersom jag inte hinner efter skolan. Egentligen lovade jag henne i måndags, men då kunde jag inte, och sen lovade jag igår men hann inte så idag solar vi istället ;) haha så nu vet ni det också ! Så ska ta och bli lite brun nu till vintern iställer för att vara snögubbe typ...

Nej, men ska väl ta och gå in på och kolla lite bloggar sen slutar vi väl nångång... :) vi hörs senare !

Likes

Comments

Instagram @johannantoniaa